Steigerhouten

Tuintafels

Lekker buiten eten of borrelen met het mooie weer? Dat kan met een stoere steigerhouten tuintafel van meubelmakerij van Ommen. Wij maken alle tafels volledig op maat en naar wens van de klant. Stel dus zelf uw tafel samen.

Een steigerhouten buitentafel kan ook worden gecombineerd met een stalen onderstel of steigerbuizen onderstel. Dit geeft een stoere industriële look aan uw tafel.

Ook belang bij een maatwerk buiten tafel? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden of geef aan wat u wilt. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een passende offerte toe.

Steigerhouten

Kwaliteit

Wij maken onze steigerhouten tuintafels standaard van verouderd steigerhout. Deze planken zijn bruin/grijzig van kleur. Het Steigerhout is op de juiste percentage terug gedroogd om werking van het hout zoveel mogelijk te voorkomen. Door de unieke robuuste planken geven ze heel veel karakter aan de tuin. Uiteraard worden alle planken zorgvuldig uitgezocht en zoveel mogelijk in dezelfde kleur. Alle steigerhouten planken die we gebruiken voor het maken van jouw steigerhouten tafel zijn splintervrij geschuurd.

Wij bezorgen je steigerhouten tuin tafel persoonlijk. Wilt u ook een tafel op maat laten maken? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.  De levertijd is twee weken.

prachtige

Tuintafels

afwerking

Kies de perfecte behandeling

Een steigerhouten meubel kan op verschillende manieren worden behandeld. Wash/beits behandeling, coating of geschilderd in een RAL kleur. Een behandeling zorgt er voor dat het meubel beter is beschermt tegen vocht en vuil en daarmee verlengd het de levensduur van een meubel.

Meubelmakerij van Ommen streeft ernaar om goede kwaliteit te leveren en de afwerking van een meubel is daar een belangrijk onderdeel van.

Kijk op de pagina Materialen – afwerking soorten voor meer info over de specifieke afwerking methodes. Heeft u vragen over een afwerking? neem dan vrijblijvend contact met ons op om advies te krijgen over uw vraag.

Shop

Steigerhouten meubelen