Steigerhouten

Hoekbanken

Lekker onderuit zitten en genieten van het mooie weer buiten? Dat kan op een steigerhouten hoekbank van meubelmakerij van Ommen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van steigerhouten hoekbanken op maat.

U kunt zelf alle maten en punten bepalen. Onder de hoekbank kunnen ook zwenkwielen worden geplaatst zodat de steigerhouten bank makkelijk te verplaatsen is. Ook kunnen we er kussens op maat bij leveren om het plaatje helemaal compleet te maken.

Wilt u ook een stoere hoekbank van steigerhout? Neem dan contact met ons op en geef aan wat uw wensen zijn. U krijgt zo spoedig mogelijk geheel een vrijblijvende offerte van ons.

Steigerhouten

Kwaliteit

Wij maken onze steigerhouten hoekbanken standaard van verouderd steigerhout. Deze planken zijn bruin/grijzig van kleur. Het Steigerhout is op de juiste percentage terug gedroogd om werking van het hout zoveel mogelijk te voorkomen. Door de unieke robuuste planken geven ze heel veel karakter aan de tuin. Uiteraard worden alle planken zorgvuldig uitgezocht en zoveel mogelijk in dezelfde kleur. Alle steigerhouten planken die we gebruiken voor het maken van jouw steigerhouten hoekbank zijn splintervrij geschuurd.

Wij bezorgen je steigerhouten hoekbank persoonlijk. Wilt u ook hoekbank van steigerhout op maat laten maken? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.  De levertijd is twee weken.

prachtige

Hoekbanken

afwerking

Kies de perfecte behandeling

Een steigerhouten meubel kan op verschillende manieren worden behandeld. Wash/beits behandeling, coating of geschilderd in een RAL kleur. Een behandeling zorgt er voor dat het meubel beter is beschermt tegen vocht en vuil en daarmee verlengd het de levensduur van een meubel.

Meubelmakerij van Ommen streeft ernaar om goede kwaliteit te leveren en de afwerking van een meubel is daar een belangrijk onderdeel van.

Kijk op de pagina Materialen – afwerking soorten voor meer info over de specifieke afwerking methodes. Heeft u vragen over een afwerking? neem dan vrijblijvend contact met ons op om advies te krijgen over uw vraag.

Shop

Steigerhouten meubelen