Steigerhouten

Bloembakken

Ruimte over in de tuin en op zoek naar iets meer sfeer? Denk dan aan een stoere steigerhouten bloembak. Bloembakken die goed staan buiten. Je kunt ze gebruiken als mooie presentatie voor je planten, maar ook als tuinafscheiding. Je kunt kiezen uit verschillende modellen. Wij maken geweldige steigerhouten bloembakken voor buiten.

In de bloembakken kan worteldoek worden aangebracht en eventueel ook nog zwarte teer om het rotten van binnenuit tegen te gaan.

Steigerhouten

Kwaliteit

Wij maken onze steigerhouten bloembakken standaard van verouderd steigerhout. Deze planken zijn bruin/grijzig van kleur. Het Steigerhout is op de juiste percentage terug gedroogd om werking van het hout zoveel mogelijk te voorkomen. Door de unieke robuuste planken geven ze heel veel karakter aan de tuin. Uiteraard worden alle planken zorgvuldig uitgezocht en zoveel mogelijk in dezelfde kleur. Alle steigerhouten planken die we gebruiken voor het maken van jouw steigerhouten bloembak zijn splintervrij geschuurd.

Wij bezorgen je steigerhouten bloembak persoonlijk. Wilt u ook een bloembak op maat laten maken? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.  De levertijd is twee weken.

prachtige

Bloembakken

afwerking

Kies de perfecte behandeling

Een steigerhouten meubel kan op verschillende manieren worden behandeld. Wash/beits behandeling, coating of geschilderd in een RAL kleur. Een behandeling zorgt er voor dat het meubel beter is beschermt tegen vocht en vuil en daarmee verlengd het de levensduur van een meubel.

Meubelmakerij van Ommen streeft ernaar om goede kwaliteit te leveren en de afwerking van een meubel is daar een belangrijk onderdeel van.

Kijk op de pagina Materialen – afwerking soorten voor meer info over de specifieke afwerking methodes. Heeft u vragen over een afwerking? neem dan vrijblijvend contact met ons op om advies te krijgen over uw vraag.

Shop

Steigerhouten meubelen