Steigerhouten

Tuinmeubelen

Op zoek naar een steigerhouten buitentafel of een lekkere loungebank of hoekbank om in de tuin van het mooie weer te genieten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het maken van steigerhouten buitenmeubels. Een steigerhouten bloembak, hoekbank of een loungebank. Wij maken ook geweldige steigerhouten tafels voor buiten.

Met deze tuinmeubelen kunt u genieten van elke zonnenstraal. Wij maken alle meubels op maat zodat u zelf de gewenste maatvoering kunt doorgeven. Ook leveren wij op maat gemaakte kussens voor de hoekbanken en loungebanken. Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Steigerhouten

Kwaliteit

Wij maken onze steigerhouten tuinmeubels standaard van verouderd steigerhout. Deze planken zijn bruin/grijzig van kleur. Het Steigerhout is op de juiste percentage terug gedroogd om werking van het hout zoveel mogelijk te voorkomen. Door de unieke robuuste planken geven ze heel veel karakter aan de tuin. Uiteraard worden alle planken zorgvuldig uitgezocht en zoveel mogelijk in dezelfde kleur. Alle steigerhouten planken die we gebruiken voor het maken van jouw steigerhouten tuinmeubels zijn splintervrij geschuurd.

Wij bezorgen je steigerhouten tuinmeubels persoonlijk. Wilt u ook tuinmeubels op maat laten maken? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.  De levertijd is twee weken.

prachtige

Tuinmeubelen

Afwerking

Kies de perfecte behandeling

Een steigerhouten meubel kan op verschillende manieren worden behandeld. Wash/beits behandeling, coating of geschilderd in een RAL kleur. Een behandeling zorgt er voor dat het meubel beter is beschermt tegen vocht en vuil en daarmee verlengd het de levensduur van een meubel.

Meubelmakerij van Ommen streeft ernaar om goede kwaliteit te leveren en de afwerking van een meubel is daar een belangrijk onderdeel van.

Kijk op de pagina Materialen – afwerking soorten voor meer info over de specifieke afwerking methodes. Heeft u vragen over een afwerking? neem dan vrijblijvend contact met ons op om advies te krijgen over uw vraag.

Shop

Steigerhouten meubelen