Steigerhouten

Salontafels

Meubelmakerij van Ommen levert graag het totale plaatje en daar horen de kleinere meubels uiteraard ook bij. Een salontafel hoort natuurlijk ook in de woonkamer thuis. Naast een salontafel van steigerhout maken wij ook salonstafels van eikenhout. De salontafels kunnen een combinatie zijn van hout en staal. Een stalen onderstel zorgt ervoor dat de salontafel een stoere industriële look krijgt.

Alle salontafels worden op maat gemaakt en kunnen van alle wensen worden voorzien. Er kan dus bijvoorbeeld ook een lade in geplaatst worden. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij reageren zo snel mogelijk terug.

 

Steigerhouten

Kwaliteit

Wij maken onze steigerhouten salontafels standaard van verouderd steigerhout. Deze planken zijn bruin/grijzig van kleur. Het Steigerhout is op de juiste percentage terug gedroogd om werking van het hout zoveel mogelijk te voorkomen. Door de unieke robuuste planken geven ze heel veel karakter de woonkamer. Uiteraard worden alle planken zorgvuldig uitgezocht en zoveel mogelijk in dezelfde kleur. Alle steigerhouten planken die we gebruiken voor het maken van jouw steigerhouten salontafel zijn splintervrij geschuurd.

Wij bezorgen je steigerhouten salontafel persoonlijk. Wilt u ook een salontafel op maat laten maken? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.  De levertijd is twee weken.

prachtige

Steigerhouten salontafels

Schitterende

Kleuren

Een steigerhouten meubel kan op verschillende manieren worden behandeld. Wash/beits behandeling, coating of geschilderd in een RAL kleur. Een behandeling zorgt er voor dat het meubel beter is beschermt tegen vocht en vuil en daarmee verlengd het de levensduur van een meubel.

Meubelmakerij van Ommen streeft ernaar om goede kwaliteit te leveren en de afwerking van een meubel is daar een belangrijk onderdeel van.

Kijk op de pagina Materialen – afwerking soorten voor meer info over de specifieke afwerking methodes. Heeft u vragen over een afwerking? neem dan vrijblijvend contact met ons op om advies te krijgen over uw vraag.

Shop

Steigerhouten meubelen