Steigerhouten

Eettafels

Meubelmakerij van Ommen is gespecialiseerd in het maken van Stoere steigerhouten tafels. Een eettafel bepaalt in grote mate de sfeer in je keuken of woonkamer. Steigerhout heeft veel karakter en heeft een mooie verouderde uitstraling. Hierdoor kan een tafel met een mooie verouderde look worden gemaakt. 

Een steigerhouten eettafel kan ook in combinatie met een stalen onderstel gemaakt worden. Hierdoor creëer je een mooie industriële steigerhouten eettafel met een unieke uitstraling. Bij de tafels kunnen ook bijpassende bankjes geleverd worden.

Wij maken alle eettafels op maat en ook de stalen onderstellen kunnen op maat gemaakt worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Steigerhouten

Kwaliteit

Wij maken onze steigerhouten tafels standaard van verouderd steigerhout. Deze planken zijn bruin/grijzig van kleur. Het Steigerhout is op de juiste percentage terug gedroogd om werking van het hout zoveel mogelijk te voorkomen. Door de unieke robuuste planken geven ze heel veel karakter aan de keuken of woonkamer. Uiteraard worden alle planken zorgvuldig uitgezocht en zoveel mogelijk in dezelfde kleur. Alle steigerhouten planken die we gebruiken voor het maken van jouw steigerhouten tafel zijn splintervrij geschuurd.

Wij bezorgen je steigerhouten tafel persoonlijk. Wilt u ook een tafel op maat laten maken? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.  De levertijd is twee weken.

prachtige

Steigerhouten eettafels

Afwerking

Kies de perfecte behandeling

Een steigerhouten meubel kan op verschillende manieren worden behandeld. Wash/beits behandeling, coating of geschilderd in een RAL kleur. Een behandeling zorgt er voor dat het meubel beter is beschermt tegen vocht en vuil en daarmee verlengd het de levensduur van een meubel.

Meubelmakerij van Ommen streeft ernaar om goede kwaliteit te leveren en de afwerking van een meubel is daar een belangrijk onderdeel van.

Kijk op de pagina Materialen – afwerking soorten voor meer info over de specifieke afwerking methodes. Heeft u vragen over een afwerking? neem dan vrijblijvend contact met ons op om advies te krijgen over uw vraag.

Shop

Steigerhouten meubelen