Steigerhouten

Bureau’s

Meubelmakerij van Ommen is gespecialiseerd in het maken van Bureau’s op maat. U kunt kiezen voor zowel een recht bureau  als een mooi groot hoekbureau met veel werkruimte. De maatvoering kunt u zelf bepalen. Hoogte, lengte links en rechts en de diepte.

Er kan ook gekozen worden voor een bureau met een ladeblok eronder, kast met deurtje of een computervak. Onder de hoekbureau’s kunnen uiteraard ook ladeblokken of kastjes geplaatst worden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen van deze steigerhouten bureau’s? Neem dan contact met ons op en u krijgt een vrijblijvende offerte en tekening van ons.

Steigerhouten

Kwaliteit

Wij maken onze steigerhouten bureau’s standaard van verouderd steigerhout. Deze planken zijn bruin/grijzig van kleur. Het Steigerhout is op de juiste percentage terug gedroogd om werking van het hout zoveel mogelijk te voorkomen. Door de unieke robuuste planken geven ze heel veel karakter aan ruimte. Uiteraard worden alle planken zorgvuldig uitgezocht en zoveel mogelijk in dezelfde kleur. Alle steigerhouten planken die we gebruiken voor het maken van jouw steigerhouten bureau zijn splintervrij geschuurd.

Wij bezorgen je steigerhouten bureau persoonlijk. Wilt u ook een bureau op maat laten maken? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.  De levertijd is twee weken.

prachtige

Steigerhouten bureaus

Afwerking

Kies de perfecte behandeling

Een steigerhouten meubel kan op verschillende manieren worden behandeld. Wash/beits behandeling, coating of geschilderd in een RAL kleur. Een behandeling zorgt er voor dat het meubel beter is beschermt tegen vocht en vuil en daarmee verlengd het de levensduur van een meubel.

Meubelmakerij van Ommen streeft ernaar om goede kwaliteit te leveren en de afwerking van een meubel is daar een belangrijk onderdeel van.

Kijk op de pagina Materialen – afwerking soorten voor meer info over de specifieke afwerking methodes. Heeft u vragen over een afwerking? neem dan vrijblijvend contact met ons op om advies te krijgen over uw vraag.

Shop

Steigerhouten meubelen