Steigerhouten

Tafels

Een tafel van steigerhout heeft een stoere verouderde uitstraling. Doordat de planken grof gezaagd zijn zien deze er geleefd uit en dat zorgt ervoor dat een tafel van steigerhout veel karakter heeft. Naast steigerhouten poten kan een steigerhouten blad worden gecombineerd met een stalen onderstel of een steigerbuizen onderstel.

Wij maken veel verschillende tafels. Van steigerhouten eettafels tot steigerhouten bureau’s. Alle tafels worden op maat gemaakt, je kunt dus zelf de gewenste maat doorgeven zodat de tafel perfect in de keuken of woonkamer past. Ben je benieuwd wat een tafel kost of wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Steigerhouten

Kwaliteit

Wij maken onze steigerhouten tafels standaard van verouderd steigerhout. Deze planken zijn bruin/grijzig van kleur. Het Steigerhout is op de juiste percentage terug gedroogd om werking van het hout zoveel mogelijk te voorkomen. Door de unieke robuuste planken geven ze heel veel karakter aan de keuken of woonkamer. Uiteraard worden alle planken zorgvuldig uitgezocht en zoveel mogelijk in dezelfde kleur. Alle steigerhouten planken die we gebruiken voor het maken van jouw steigerhouten tafel zijn splintervrij geschuurd.

Wij bezorgen je steigerhouten tafel persoonlijk. Wilt u ook een tafel op maat laten maken? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.  De levertijd is twee weken.

prachtige

Steigerhouten tafels

AFWERKING

Kies de perfecte behandeling

Een steigerhouten meubel kan op verschillende manieren worden behandeld. Wash/beits behandeling, coating of geschilderd in een RAL kleur. Een behandeling zorgt er voor dat het meubel beter is beschermt tegen vocht en vuil en daarmee verlengd het de levensduur van een meubel.

Meubelmakerij van Ommen streeft ernaar om goede kwaliteit te leveren en de afwerking van een meubel is daar een belangrijk onderdeel van.

Kijk op de pagina Materialen – afwerking soorten voor meer info over de specifieke afwerking methodes. Heeft u vragen over een afwerking? neem dan vrijblijvend contact met ons op om advies te krijgen over uw vraag.

Shop

Steigerhouten meubelen