Steigerhouten

Tv-meubels

Meubelmakerij van Ommen heeft een breed assortiment aan steigerhouten tv-meubels. Ook hierin is alles weer mogelijk en kunt u zelf alles samenstellen zodat uw apparatuur overal perfect in past. Lades waar de cd’s, dvd’s of spellen in kunnen, deurtjes waar spul achter kan wat u liever niet in het zicht heeft of een open vak voor de digitale ontvanger of game console. 

Kijk in de galerij onderaan deze pagina voor onze standaard modellen of stuur uw eigen idee naar ons op en ontvang een vrijblijvende offerte en tekening van ons.

 

Steigerhouten

Kwaliteit

Wij maken onze steigerhouten kasten standaard van verouderd steigerhout. Deze planken zijn bruin/grijzig van kleur. Het Steigerhout is op de juiste percentage terug gedroogd om werking van het hout zoveel mogelijk te voorkomen. Door de unieke robuuste planken geven ze heel veel karakter aan de kamer. Uiteraard worden alle planken zorgvuldig uitgezocht en zoveel mogelijk in dezelfde kleur. Alle steigerhouten planken die we gebruiken voor het maken van jouw steigerhouten kast zijn splintervrij geschuurd.

Wij bezorgen je steigerhouten kast persoonlijk. Wilt u ook een kast op maat laten maken? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.  De levertijd is twee weken.

prachtige

Tv-meubel’s

afwerking

Kies de perfectie behandeling

Een steigerhouten tv meubel kan op verschillende manieren worden behandeld. Wash/beits behandeling, coating of geschilderd in een RAL kleur. Een behandeling zorgt er voor dat het meubel beter is beschermt tegen vocht en vuil en daarmee verlengd het de levensduur van een meubel.

Meubelmakerij van Ommen streeft ernaar om goede kwaliteit te leveren en de afwerking van een meubel is daar een belangrijk onderdeel van.

Kijk op de pagina Materialen – afwerking soorten voor meer info over de specifieke afwerking methodes. Heeft u vragen over een afwerking? neem dan vrijblijvend contact met ons op om advies te krijgen over uw vraag.

Shop

Steigerhouten meubelen