Steigerhouten

Dressoirs

Een dressoir maakt de woonkamer toch wel compleet. Bovendien zit in een dressoir zeer veel opbergruimte. Achter de deuren kunnen legplanken geplaatst worden waardoor er zeer veel spullen die je niet in het zicht wil hebben in de kast geplaatst kunnen worden. Boven de deuren kunnen lades geplaatst worden voor de kleinere prulletjes.

Wij maken een dressoir van steigerhout volledig op maat en naar wens van de klant. Je kunt dus zelf de maatvoering bepalen en aangeven waar u deurtjes en lades wilt hebben.

Steigerhouten

Kwaliteit

Wij maken onze steigerhouten kasten standaard van verouderd steigerhout. Deze planken zijn bruin/grijzig van kleur. Het Steigerhout is op de juiste percentage terug gedroogd om werking van het hout zoveel mogelijk te voorkomen. Door de unieke robuuste planken geven ze heel veel karakter aan de kamer. Uiteraard worden alle planken zorgvuldig uitgezocht en zoveel mogelijk in dezelfde kleur. Alle steigerhouten planken die we gebruiken voor het maken van jouw steigerhouten kast zijn splintervrij geschuurd.

Wij bezorgen je steigerhouten kast persoonlijk. Wilt u ook een kast op maat laten maken? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.  De levertijd is twee weken.

prachtige

Dressoirs

afwerking

Kies de perfecte behandeling

Een steigerhouten meubel kan op verschillende manieren worden behandeld. Wash/beits behandeling, coating of geschilderd in een RAL kleur. Een behandeling zorgt er voor dat het meubel beter is beschermt tegen vocht en vuil en daarmee verlengd het de levensduur van een meubel.

Meubelmakerij van Ommen streeft ernaar om goede kwaliteit te leveren en de afwerking van een meubel is daar een belangrijk onderdeel van.

Kijk op de pagina Materialen – afwerking soorten voor meer info over de specifieke afwerking methodes. Heeft u vragen over een afwerking? neem dan vrijblijvend contact met ons op om advies te krijgen over uw vraag.

Shop

Steigerhouten meubelen