Steigerhouten

Buffetkasten

Ruimte over in de woonkamer en op zoek naar extra bergruimte maar toch ook iets om mooie spulletjes in te presenteren? Denk dan aan een mooie steigerhouten buffetkast. Het mooie van een buffetkast is dat je onderin ruimte hebt om spullen in op te bergen die je liever niet in het zicht hebt en bovenin open vakken hebt om spullen in te presenteren. Denk aan fotolijstjes, boeken, verzameldingetjes of leuke prulletjes.

Wij maken al onze kasten volledig op maat. U kunt dus de gewenste maatvoering doorgeven zodat de kast perfect staat in uw woonkamer en u genoeg opbergruimte heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op of kom bij ons langs om het één en ander door te spreken.

Steigerhouten

Kwaliteit

Wij maken onze steigerhouten kasten standaard van verouderd steigerhout. Deze planken zijn bruin/grijzig van kleur. Het Steigerhout is op de juiste percentage terug gedroogd om werking van het hout zoveel mogelijk te voorkomen. Door de unieke robuuste planken geven ze heel veel karakter aan de kamer. Uiteraard worden alle planken zorgvuldig uitgezocht en zoveel mogelijk in dezelfde kleur. Alle steigerhouten planken die we gebruiken voor het maken van jouw steigerhouten kast zijn splintervrij geschuurd.

Wij bezorgen je steigerhouten kast persoonlijk. Wilt u ook een kast op maat laten maken? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.  De levertijd is twee weken.

prachtige

Buffetkasten

afwerking

Kies de perfecte afwerking

Een steigerhouten meubel kan op verschillende manieren worden behandeld. Wash/beits behandeling, coating of geschilderd in een RAL kleur. Een behandeling zorgt er voor dat het meubel beter is beschermt tegen vocht en vuil en daarmee verlengd het de levensduur van een meubel.

Meubelmakerij van Ommen streeft ernaar om goede kwaliteit te leveren en de afwerking van een meubel is daar een belangrijk onderdeel van.

Kijk op de pagina Materialen – afwerking soorten voor meer info over de specifieke afwerking methodes. Heeft u vragen over een afwerking? neem dan vrijblijvend contact met ons op om advies te krijgen over uw vraag.

Shop

Steigerhouten meubelen