Steigerhouten

Tweepersoonsbedden

Laat je bed geheel naar eigen wensen maken bij meubelmakerij van Ommen. Bepaal zelf alle maten. Matras maten, matras hoogte, hoogte van hoofdbord of voeteneinde. 

Nog geen opberg ruimte genoeg? Dat is geen probleem want we kunnen onder het bed lades plaatsen. 1 grote lade, 2 lades, lades aan beide kanten of lades aan het voeteneind? Keuze genoeg! 

Wij leveren ook lattenbodems en matrassen bij onze maatwerk bedden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een eigen ontwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij reageren zo snel mogelijk terug.

 

Steigerhouten

Kwaliteit

Wij maken onze steigerhouten bedden standaard van verouderd steigerhout. Deze planken zijn bruin/grijzig van kleur. Het Steigerhout is op de juiste percentage terug gedroogd om werking van het hout zoveel mogelijk te voorkomen. Door de unieke robuuste planken geven ze heel veel karakter aan je slaapkamer. Uiteraard worden alle planken zorgvuldig uitgezocht en zoveel mogelijk in dezelfde kleur. Alle steigerhouten planken die we gebruiken voor het maken van jouw steigerhouten bed zijn splintervrij geschuurd.

Wij bezorgen je steigerhouten bed persoonlijk. Wilt u ook een bed op maat laten maken? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.  De levertijd is twee weken.

prachtige

Twee persoons bedden

afwerking

Kies de perfectie behandeling

Een steigerhouten meubel kan op verschillende manieren worden behandeld. Wash/beits behandeling, coating of geschilderd in een RAL kleur. Een behandeling zorgt er voor dat het meubel beter is beschermt tegen vocht en vuil en daarmee verlengd het de levensduur van een meubel.

Meubelmakerij van Ommen streeft ernaar om goede kwaliteit te leveren en de afwerking van een meubel is daar een belangrijk onderdeel van.

Kijk op de pagina Materialen – afwerking soorten voor meer info over de specifieke afwerking methodes. Heeft u vragen over een afwerking? neem dan vrijblijvend contact met ons op om advies te krijgen over uw vraag.

Shop

Steigerhouten meubelen