Steigerhouten

Stapelbedden & Hoogslapers

 

Opzoek naar iets anders dan een normaal bed of ruimte tekort op een klein slaapkamertje? Kies dan voor een hoogslaper of een stapelbed. Met een hoogslaper win je veel ruimte in de slaapkamer. Zo kan er onder het bed een kledingskast, bureau of speelruimte gemaakt worden. Onder een stapelbed kunnen lades geplaatst worden om zo nog maximale opbergruimte te creëren.

Kinderen vinden het natuurlijk ook nog eens hartstikke gaaf om in een hoogslaper of stapelbed te mogen slapen! Deze bedden zijn dus ideaal voor kleinere kamers en voor kinderen! Vraag nu vrijblijvend een offerte op en bekijk de mogelijkheden.

 

Steigerhouten

Kwaliteit

Wij maken onze steigerhouten bedden standaard van verouderd steigerhout. Deze planken zijn bruin/grijzig van kleur. Het Steigerhout is op de juiste percentage terug gedroogd om werking van het hout zoveel mogelijk te voorkomen. Door de unieke robuuste planken geven ze heel veel karakter aan je slaapkamer. Uiteraard worden alle planken zorgvuldig uitgezocht en zoveel mogelijk in dezelfde kleur. Alle steigerhouten planken die we gebruiken voor het maken van jouw steigerhouten bed zijn splintervrij geschuurd.

Wij bezorgen je steigerhouten bed persoonlijk. Wilt u ook een bed op maat laten maken? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.  De levertijd is twee weken.

De mooiste

Stapelbedden & hoogslapers

Afwerking

Kies de perfecte behandeling

Een steigerhouten meubel kan op verschillende manieren worden behandeld. Wash/beits behandeling, coating of geschilderd in een RAL kleur. Een behandeling zorgt er voor dat het meubel beter is beschermt tegen vocht en vuil en daarmee verlengd het de levensduur van een meubel.

Meubelmakerij van Ommen streeft ernaar om goede kwaliteit te leveren en de afwerking van een meubel is daar een belangrijk onderdeel van.

Kijk op de pagina Materialen – afwerking soorten voor meer info over de specifieke afwerking methodes. Heeft u vragen over een afwerking? neem dan vrijblijvend contact met ons op om advies te krijgen over uw vraag.

Shop

Steigerhouten meubelen