Steigerhouten

Kinderbedden

Maak een kinderkamer stoer met een steigerhouten kinderbed! Een kind gaat liever naar bed wanneer hij of zij een stoer en gaaf eigen bed heeft. Een bed met een hoog opstaande rand zodat er kussentjes en knuffeltjes bij kunnen is lekker knus.

Onder het bedden kunnen lades geplaatst worden zodat er lekker veel speelgoed onder het bed kan worden opgeborgen, of natuurlijk al het beddengoed. Ook kan er een grote matraslade onder het bed geplaatst worden zodat er eenvoudig een Logé kan blijven logeren.

Je kunt er voor kiezen om een uitvalbeveiligingen te laten plaatsen. Deze zijn afneembaar, zodat u het bed nog moeiteloos kunt opmaken en het kind er niet uit kan vallen.

Steigerhouten

Kwaliteit

Wij maken onze steigerhouten bedden standaard van verouderd steigerhout. Deze planken zijn bruin/grijzig van kleur. Het Steigerhout is op de juiste percentage terug gedroogd om werking van het hout zoveel mogelijk te voorkomen. Door de unieke robuuste planken geven ze heel veel karakter aan je slaapkamer. Uiteraard worden alle planken zorgvuldig uitgezocht en zoveel mogelijk in dezelfde kleur. Alle steigerhouten planken die we gebruiken voor het maken van jouw steigerhouten bed zijn splintervrij geschuurd.

Wij bezorgen je steigerhouten bed persoonlijk. Wilt u ook een bed op maat laten maken? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.  De levertijd is twee weken.

prachtige

Kinderbedden

Afwerking

Kies de perfecte behandeling

Een steigerhouten meubel kan op verschillende manieren worden behandeld. Wash/beits behandeling, coating of geschilderd in een RAL kleur. Een behandeling zorgt er voor dat het meubel beter is beschermt tegen vocht en vuil en daarmee verlengd het de levensduur van een meubel.

Meubelmakerij van Ommen streeft ernaar om goede kwaliteit te leveren en de afwerking van een meubel is daar een belangrijk onderdeel van.

Kijk op de pagina Materialen – afwerking soorten voor meer info over de specifieke afwerking methodes. Heeft u vragen over een afwerking? neem dan vrijblijvend contact met ons op om advies te krijgen over uw vraag.

Shop

Steigerhouten meubelen