Steigerhouten

Eenpersoonsbedden

Meubelmakerij van Ommen is gespecialiseerd in het maken van stoere steigerhouten eenpersoonsbedden. Een bed dat goed staat op de kinderkamer of slaapkamer. Je kunt kiezen uit verschillende modellen of zelf een model naar eigen wens laten ontwerpen. Wij maken de bedden op maat en daarom is er veel mogelijk. Lades onder het bed, een opstaande rand om het bed om een kajuitbed/bedbank te creeëren of een steigerhouten hoogslaper/steigerhouten stapelbed.

Je kunt dus geheel je eigen bed samenstellen met uw wensen. Heeft u vragen of ideeën? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Wij sturen u vrijblijvend een ontwerp en passende prijs toe.

Steigerhouten

Kwaliteit

Wij maken onze steigerhouten bedden standaard van verouderd steigerhout. Deze planken zijn bruin/grijzig van kleur. Het Steigerhout is op de juiste percentage terug gedroogd om werking van het hout zoveel mogelijk te voorkomen. Door de unieke robuuste planken geven ze heel veel karakter aan je slaapkamer. Uiteraard worden alle planken zorgvuldig uitgezocht en zoveel mogelijk in dezelfde kleur. Alle steigerhouten planken die we gebruiken voor het maken van jouw steigerhouten bed zijn splintervrij geschuurd.

Wij bezorgen je steigerhouten bed persoonlijk. Wilt u ook een bed op maat laten maken? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.  De levertijd is twee weken.

prachtige

Afbeeldingen

Afwerking

Kies de perfecte behandeling

Een steigerhouten meubel kan op verschillende manieren worden behandeld. Wash/beits behandeling, coating of geschilderd in een RAL kleur. Een behandeling zorgt er voor dat het meubel beter is beschermt tegen vocht en vuil en daarmee verlengd het de levensduur van een meubel.

Meubelmakerij van Ommen streeft ernaar om goede kwaliteit te leveren en de afwerking van een meubel is daar een belangrijk onderdeel van.

Kijk op de pagina Materialen – afwerking soorten voor meer info over de specifieke afwerking methodes. Heeft u vragen over een afwerking? neem dan vrijblijvend contact met ons op om advies te krijgen over uw vraag.

Shop

Steigerhouten meubelen