Steigerhouten

Bedden

Meubelmakerij van Ommen is gespecialiseerd in het maken van bedden. Met name bedden van steigerhout oftewel ‘stoere steigerhouten bedden.  Een steigerhouten bed geeft veel karakter aan de kinderkamer of slaapkamer. Je kunt kiezen uit verschillende modellen. Een steigerhouten eenpersoonsbed, tweepersoonsbed of een stapelbed. Voor je kind kan je kiezen voor een steigerhouten kinderbed

Wij maken de bedden op maat dus alles is mogelijk. U kunt zelf bepalen wat u wel en niet aan uw bed wilt hebben. Hoogte hoofdbord, matras hoogte, wel of geen lades onder het bed en noem zo maar op. Geef aan wat u wilt en wat uw droom bed is en dan ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Steigerhouten

Kwaliteit

Wij maken onze steigerhouten bedden standaard van verouderd steigerhout. Deze planken zijn bruin/grijzig van kleur. Het Steigerhout is op de juiste percentage terug gedroogd om werking van het hout zoveel mogelijk te voorkomen. Door de unieke robuuste planken geven ze heel veel karakter aan je slaapkamer. Uiteraard worden alle planken zorgvuldig uitgezocht en zoveel mogelijk in dezelfde kleur. Alle steigerhouten planken die we gebruiken voor het maken van jouw steigerhouten bed zijn splintervrij geschuurd.

Wij bezorgen je steigerhouten bed persoonlijk. Wilt u ook een bed op maat laten maken? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.  De levertijd is twee weken.

prachtige

Steigerhouten bedden

Afwerking

Kies de juiste behandeling

Een steigerhouten meubel kan op verschillende manieren worden behandeld. Wash/beits behandeling, coating of geschilderd in een RAL kleur. Een behandeling zorgt er voor dat het meubel beter is beschermt tegen vocht en vuil en daarmee verlengd het de levensduur van een meubel.

Meubelmakerij van Ommen streeft ernaar om goede kwaliteit te leveren en de afwerking van een meubel is daar een belangrijk onderdeel van.

Kijk op de pagina Materialen – afwerking soorten voor meer info over de specifieke afwerking methodes. Heeft u vragen over een afwerking? neem dan vrijblijvend contact met ons op om advies te krijgen over uw vraag.

 

Shop

Steigerhouten meubelen