Eiken

Tafels met stalen poten

Een industriële eiken tafel met stalen poten, stoerder kan niet! Het eiken blad geeft een landelijke uitstraling en dat in combinatie met een stoere industriële stalen poot zorgt ervoor dat u een gave industriële tafel krijgt met veel karakter.

Wij maken alle tafels geheel op maat en naar wens van de klant. U kunt zelf de maten bepalen, dikte van het blad, wel of geen scheuren en noesten in het blad. Wij beschikken ook over een groot assortiment poten. Genoeg keuze om je stoere tafel  samen te stellen. Kijk onderaan deze pagina in de galerij om ideeën op te doen voor de stalen poten.

Eiken

Kwaliteit

Wij maken onze eiken tafels standaard van Europees eikenhouten planken. Door de lichte uitstraling geven ze heel veel karakter aan je tafel.  Uiteraard worden alle planken zorgvuldig uitgezocht en zoveel mogelijk in dezelfde kleur geselecteerd. Eiken kan mooie robuuste noesten en scheuren bevatten. U kunt zelf aangeven als u een ruig eiken blad wilt met scheuren en noesten of juist een ‘foutvrij’ eiken blad wilt met zo min mogelijk scheuren en noesten

Wij bezorgen je eiken tafel persoonlijk. Ook een op maat gemaakte tafel laten maken? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.  De levertijd is twee-drie weken.

prachtige

Tafels met stalen poten

Afwerking

Kies de perfecte afwerking

Wij werken onze eikenhouten tafels af op vier verschillende manieren. Een tafel is pas echt af met de juiste afwerking. Daarom maken wij onder andere gebruik van coating, olie, beits en lak. Elke manier heeft eigenschappen die voldoen aan de perfecte tafel. Elke behandeling bied bescherming tegen vocht en vuil.

Lees op de pagina materiaal soorten – afwerking soorten over de verschillende eigenschappen van deze materialen. Wij vinden dat elke tafel tot in de puntjes verzorgd moet zijn. Daar hoort een mooie en goede afwerking bij. Tevreden met ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Shop

Steigerhouten meubelen