Eiken

Tafels

Meubelmakerij van Ommen kan van eiken de mooiste tafels maken. Een stoer robuust eiken tafel met stalen onderstel, een landelijke natuurlijke eiken tafel met schorsrand en kloosterpoten of juist een strak foutvrij blad met een strak onderstel.  

Wij maken veel verschillende tafels. Van eiken eettafels tot salontafels. Genoeg keuze om je stoere tafel uit te kiezen. De tafels kunnen op elke gewenste afmeting worden gemaakt. Stel zelf uw tafel samen! Geef aan wat u wilt en krijg een vrijblijvende offerte.

Eiken

Kwaliteit

Wij maken onze eiken tafels standaard van Europees eikenhouten planken. Door de lichte uitstraling geven ze heel veel karakter aan je tafel.  Uiteraard worden alle planken zorgvuldig uitgezocht en zoveel mogelijk in dezelfde kleur geselecteerd. Eiken kan mooie robuuste noesten en scheuren bevatten. U kunt zelf aangeven als u een ruig eiken blad wilt met scheuren en noesten of juist een ‘foutvrij’ eiken blad wilt met zo min mogelijk scheuren en noesten

Wij bezorgen je eiken tafel persoonlijk. Ook een op maat gemaakte tafel laten maken? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.  De levertijd is twee-drie weken.

prachtige

Eikenhouten tafels

Afwerking

Kies de perfecte behandeling

Wij werken onze eikenhouten tafels af op vier verschillende manieren. Een tafel is pas echt af met de juiste afwerking. Daarom maken wij onder andere gebruik van coating, olie, beits en lak. Elke manier heeft eigenschappen die voldoen aan de perfecte tafel. Elke behandeling bied bescherming tegen vocht en vuil.

Lees op de pagina materiaal soorten – afwerking soorten over de verschillende eigenschappen van deze materialen. Wij vinden dat elke tafel tot in de puntjes verzorgd moet zijn. Daar hoort een mooie en goede afwerking bij. Tevreden met ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Shop

Steigerhouten meubelen